23 mei 2014: Schoolproject Dr. Nassau College Gieten. Andrijana Martinovic, Wilma Geerts en Jolein Landeweer gaan aan de slag met leerlingen van het Dr. Nassau College Gieten

26 mei – 28 juni 2014:

EXPOSITIE  “DE BETUWE IN DRENTHE”
Vijftien beeldend kunstenaars van de kunstenaarsvereniging “Werkplek” uit Tiel exposeren van 26 mei – 27 juni 2014 hun werk in het gemeentehuis van Gieten en bij Hotel Braams in Gieten.
De getoonde kunstwerken laten een breed scala aan technieken zien en zijn voor een groot deel geïnspireerd op het Gelders rivierengebied.
De expositie is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze.
Openingstijden gemeentehuis Gieten: kantooruren (maandag t/m vrijdag)
Openingstijden Hotel Braams Gieten: openingsuren van het café-restaurant (7 dagen per week)

Info: www.kvwerkplek.nl
info: www.stichtingbeeldendkunstenaarsaaenhunze.nl